Аксесоари

При нас ще откриете голямо разнообразие от аксесоари за камини.

В продуктовата гама ще откриете духалки за разпалване, лопата, метла, кош за дърва. Достъпни са още и цели комплекти, състоящи се от принадлежности за изгребване на пепелта, за разместване на дървата или прочистване на скарата за влизане на въздух. 

Те ще Ви улеснят в поддръжката на огъня, уюта и топлината в помещението. 

Те са изработени в красиви форми и орнаменти, което ги прави изключително подходящи за съвременния интериор. Конструкцията на всички аксесоари е изключително надеждна за безпроблемна и дългогодишна употреба, тъй като са изработени от неръждаема стомана.

Премахването и поставянето им върху стойката е изключително лесно и бързо, без да се изисква прилагането на каквато и да е сила. В същото време, те стоят на мястото си, без да се откачват и разместват.

 

За да се сдобиете и Вие с красив и качествен комплект от аксесоари на атрактивни цени, поръчайте онлайн или на място в магазините ни. При нас, продуктите са надеждно изработени и се характеризират с отлично качество и дълготрайност. Работим само с проверени и надеждни производители, така че можете напълно да ни се доверите.

 

 

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Available options

Contact details

Thank you for ordering

An error has occured

Our operator will contact you soon

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree