За нас

ArtFlame е холдингово дружество, създадено в гр.Кишинев, Република Молдова. То е специализирано както в търговията с електричeски камини и аксесоари за тях, така и в производството на облицовки за електричeски камини.

Марката ArtFlame е добре наложена на Източно Европейския пазар. Тя е позната като един от безcпорните лидeри в търговията с електричeски камини както на професионалистите, така и на потребителите.  

Холдингово дружество ArtFlame е изключителен представител за Източна Европа на един от най-големите и доказани производители на електрически камини в света.

Дружеството ArtFlame е основано през 2004г. в гр.Кишинев, Република Молдова. Големият интерес към електрическите камини ArtFlame води до бързото му развитие и през 2010г. то става пазарен лидер в търговията с електричeски камини, с редица представителства в Република Молдова.

Големият интерес и непрекъснатият стремеж за развитие, кара собствениците на дружеството да се насочат към търсенето и развиването на нови пазари.

През 2015г. ArtFlame открива свое представителство в Румъния. Маркетинговата стратегия, приложена в Молдова, се оказва успешна и в Румъния, и ArtFlame успява бързо да се наложи на Румънския пазар.

Натрупаният опит и успешната фирмена политика на Молдовския и Румънския пазар дава силен тласък на дружеството. В началото на 2016г. ArtFlame открива своето първо представителство в Република България.

В България фирмата стартира, прилагайки същата, вече доказала се маркетинговата стратегия, и това бързо дава своя резултат.

Само в рамките на една година ArtFlame успешно се налага на Българския пазар, изграждайки солидна дистрибуторска мрежа.

Сред основните дистрибутори на ArtFlame в България са водещите хипермаркети Mr.Bricolage, Praktiker, HomeMax, MASTERHAUS, КРЕЗ, ВИЛАЗ и др.

Освен от своя шоурум и дистрибуторската си мрежа,  ArtFlame успешно предлага продуктите си и on-line, през своя интернет магазин www.kamin.bg, платформата на www.Emag.bg и др.

В края на 2016г. ArtFlame започва изграждането на собствена фабрика за производство на облицовки за електрическите камини за вграждане в гр.Кишинев, Република Молдова. В средата на 2017г. тя вече е факт.

В края на 2016г. ArtFlame започва да планира навлизането си в Италия, Сръбия, Босна и Херцеговина, Гърция, Черна гора и Македония. В средата на 2017г. планът е частично реализиран.

От началото на 2017г. продуктите на ArtFlame се предлагат в Италия от нашия дистрибутор фирма Imei srl.

От средата на 2017г. продуктите на ArtFlame се предлагат в Република Сръбия от нашия дистрибутор фирма Prity YU DOO.

В края на 2017г. предвиждаме продуктите на ArtFlame да се предлагат и в Република Македония от нашия дистрибутор Mr.Bricolage.

Ние от ArtFlame, високо ценим нашите клиенти и се стремим непрекъснато да им предлагаме висококачествени иновативни продукти, с доказано качество, на ниски цени!

Ние от ArtFlame, ще продължаваме да развиваме нашата дистрибуторска мрежа както на местно, така и на международно ниво, в стремежа си да бъдем все по-близо до Вас – Нашите клиенти!