Електрически камини

Тъй като камината е привилегия на собствениците на къщи, собствениците на апартаменти дълго трябваше да мечтаят за топлината и уюта на домашното огнище. Днес тази мечта може да стане реалност само с два клика! Трябва само да си купите електрическа камина - стилен интериор, който създава впечатляващ ефект от живия огън.

Видове електрически камини

 

Електрическите камини работят на стандартна 220V мрежа. Устройството естествено симулира процеса на горене (това е възможно благодарение на инсталирането на LED елементи и лампи), а също така произвежда топлина, благодарение на вградения нагревателен елемент. Обикновено, включени в комплекта са камината (Огнище) и неговата рамка (Облицовка). Те се наричат комплект.

.

Моделите са разделени по вид на инсталация и биват:

- Свободностоящи - Фронтални, Ъглови или Универсални;

- Стенни и За вграждане;

 

Първият тип е инсталиран на пода и имитира традиционното дървено огнище. 
Моделите за стенен монтаж са по-модерни и практични, тъй като могат да бъдат монтирани на всякаква височина, което придава неповторим чар на интериора. 
В отделна подкатегория подови модели са мултимедийните комплекти. Те осигурят рафтове, ниши и опори за телевизор и друго оборудване за функционално включване в интериора.

 

Електрическите камини се различават по своя ефект:

 

Прости модели с имитация на огън и дърва за огрев (2D) - отлично решение за любителите на класиката;създаване на истинска илюзия за горящ огън;

Работата на продукта е проста поради наличието в много модели на практичен контролен панел, възможността за настройка на таймера и контрола на температурата, регулиране на яркостта и други полезни опции.

 

Инсталиране в интериора

 

Задачата на електрокарето е да създаде автентичен традиционен комфорт, който припомня топли семейни вечери с интимни разговори от огъня. Но при избора си заслужава да се разгледа не само функционалността и ефектите - важно е, че рамката на електрическото огнище се вписва в интериора. Онлайн магазин kamin.bg предлага много интересни решения по отношение на довършителните работи:

- завършени с филм или естествен фурнир;

- различни видове и цветове;

- комбинация от дърво и камък.

Дизайнът на електрическите камини, независимо от материала, от който са изработени, отчита всички популярни стилове. Има модели за хола в класически стил, оригинални минималистични устройства, смели решения в духа на кардинала хай-тек.

 

Предимствата на електрическите камини

 

Разбира се, електрическият аналог никога няма да надмине камината с дърва, съдържаща реалния елемент. Въпреки това, неговата инсталация ще съживи интериора и ще помогне да се създаде място в апартамента за една спокойна почивка.Техническите характеристики на устройството му дават редица предимства: за монтаж в апартамента не се изисква събирането на документи и подписи за одобрение; екологосъобразност при употреба - липса на продукти на горене, без комини, което прави монтажа много по-лесен; благодарение на разнообразните форми на размери е възможно да се инсталира електрическа камина във всеки апартамент; сигурност, свързана с липсата на истински огън. Със закупуването на декоративен елемент от този тип, трябва да се подготвите за другата страна на неговата работа. Първо, електрическата камина е доста мощно устройство в режим на отопление, така че уредът ще бъде малко по-висок. На второ място, функцията за отопление води до намаляване на влажността в апартамента - не забравяйте за овлажнители и редовна вентилация, освен ако не сте избрали модел с 3D ефект, който е способен да овлажнява самия въздух. Онлайн магазин kamin.bg е сертифициран дилър на признати производители на електрически камини. Ще се радваме да ви помогнем да създадете място в апартамента, къщата или вилата, изпълнено с хармония, мир и топлина.

Извършваме бърза и надеждна доставка в цяла България, Гърция, Сърбия и Македония.

 

За консултация, обадете ни се на телефон +359 894 506 485 или ни пишете на e-mail: info@kamin.bg

Популярни електрически камини

Популярни продукти

Последни отзиви

Електрическа камина за вграждане KAMELIA

Разкошна камина!
25.07.2019
Ива Попова

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Available options

Contact details

Thank you for ordering

An error has occured

Our operator will contact you soon

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree