Доставка

Доставка

Информация за доставка БЪРЗА ДОСТАВКА на всички продукти за цялата страна. Поръчаните продукти се доставят в цялата страна, чрез куриер на фирма In Time или ЕКОНТ до адрес на получателя или до офис на куриера. Клиентът използва услугите на доставчика, посочен от kamin.bg, без опция да избере друга фирма за доставка. Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя. Всички пратки са 100% застраховани, което дава възможност на нашите клиенти да бъдат спокойни за поръчките си. Поръчки, платени с кредитна / дебитна карта или по банков път, се изпращат на клиента, след постъпване на сумата по сметката на Арт Флейм ЕООД. Можеш да избереш датата на доставка по един от следните начини: 1. Поръчки, направени след 14.00 часа се обработват на следващия работен ден. 2. След като бъде приета Вашата поръчка, наш служител ще се свърже с Вас за потвърждаването ѝ. 3. Продуктите ще бъдат изпратени с куриер на адреса за доставка, който сте посочили и потвърдили. 4. Заплащането се извършва чрез един от методите в сайта. 5. Поръчки, платени с кредитна / дебитна карта или по банков път, се изпращат на клиента, след постъпване на сумата по сметката на Арт Флейм ЕООД. 6. Не се извършват доставки на продукти в официални, неработни дни и по време на национални празници. 7. Можеш да поръчаш доставка до най-близкия офис на In Time или ЕКОНТ и да вземеш пратката в удобно за теб време. 8. При пристигане на пратката в местния офис на In Time или ЕКОНТ, при разпределянето ѝ на куриер, ще получиш СМС. Офиси на In Time в страната. Офиси на ЕКОНТ в страната. Наличните количества на продуктите, предлагани от нас, се актуализират в реално време. Доставката се извършва съгласно посочените условия, цени и срокове за съответния продукт. В продуктовата страница на продукти имате на разположение бърз достъп до тази информация.

Популярни електрически камини

Популярни продукти

Последни отзиви

Електрическа камина Masomi - Mari 23 & Loran 23"

Изразяваме своята благодарност към Вашия офис и по специално от компетентната работа на г-жа Ива Попова. При избора на камина получихме от нея точна и компетентна помощ. С нейните умения на отзивчивост, търпимост и перфектна комуникация мисля, че тя съществено допринася за добрия имидж на фирмата и сполучливите продажби. Благодарим Ви, че сте добри в това, което правите! Желаем Ви здраве и бизнес успехи! Бихме Ви препоръчали и на други Клиенти.
15.10.2021
Светла Стоянова

Биокамина - KRATKI - DELTA 2 BLACK

Биокамина - KRATKI - DELTA 2 BLACK - много сме доволни-красиво, уютно и чисто. Променя интериора. Създава много настроение и усещане за "домашно огнище". Персоналът от онлайн продажби/Ива/ ни консултира изключително компетентно и търпеливо, дори и в почивните дни. Помогнаха ни да направим най-добрия и подходящ за нас избор. Направиха ни много щастливи и доволни и готови за празниците, както и за забързаните делници, завършващи вечер пред камината.
20.04.2021
Николчовска

Електрическа камина за вграждане Masomi - Zacky 26"

Elektrischer Kamin Art flame ZAKINF mit Verkleidung STONE seit 1/2 Jahr zu unserer vollen Zufriedenheit täglich in Betrieb. Lieferservice und Beratung waren super!
05.04.2021
Aebi E.+O.

Електрическа камина за вграждане Masomi - Mont Blanc 28"

Страхотня камина!!! Благодаря Ви за всичко!!! Бъдете здрави и Бог да Ви пази!!!
28.01.2021
Тодор Тодоров

Стенна електрическа камина Masomi - Bari 24"

Създава уют, топли ни кухнята!
23.11.2019
Валентина Петкова

Стенна електрическа камина Masomi - Madrid 50"

Perfect! Great fireplace, responsive sellers! Very satisfied with both the purchase and the service. Highly recommend
04.11.2019
Olga Eydel

Електрическа камина за вграждане Masomi - Zacky 26"

Страхотна камина. Изключително коректно обслужване, професионална консултация и навременна доставка. Много приятно съм изненадан от обслужването и отношението на персонала. Определено препоръчвам. Просто споделете очакванията си за камина и ще получите пълна информация.
29.09.2019
Анатоли Токмакчиев

Стенна електрическа камина Masomi - Adeli 45"

Разкошна камина!
25.07.2019
Ива Попова

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Available options

Contact details

Thank you for ordering

An error has occured

Our operator will contact you soon

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree