Сигурно плащане

Сигурно плащане

Всички обявени цени са крайни, в български лева и с включен ДДС. Плащане по банков път IBAN: BG76UNCR70001522580348 BIC: UNCRBGSF Горепосочената сметка е в български лева. В IBAN-a няма буква "О". Основание за плащане: номер на поръчка Кредитна и дебитна карта Може да се извърши преглед на сайта чрез кредитна или дебитна карта, като се има предвид сигурен начин, който е защитен от потребители. Поддържани карти: - Maestro - Visa - Master Card Наложен платеж На куриера, кой ще бъде доставена стоката, заплати стойността на Вашата поръчка без такса, освен ако цената на продукта е на стойност над 100 лева. Плащате с наложен платеж. Получавате разписка от Еконт за пощенски превод, която е призната за документ с Наредба № Н - 18 от 2006 г. , чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. През системата ePay.bg Когато се ползвате от ePay.bg вие може да платите със своята дебитна или кредитна карта онлайн, независимо къде се намирате. Поддържани карти: - Maestro - Visa - Master Card Покупка на изплащане / стоков кредит Дистанционно кандидатстване Можете да кандидатствате за дистанционна такса за изплащане чрез: "Уникредит Кънсюмър Файненсинг” АД (само за физически лица) Необходими документи за кандидатстване: лична карта на кандидата и съгласуване за обработка на личните данни.

Популярни електрически камини

Популярни продукти

Последни отзиви

Биокамина - KRATKI - DELTA 2 BLACK

Биокамина - KRATKI - DELTA 2 BLACK - много сме доволни-красиво, уютно и чисто. Променя интериора. Създава много настроение и усещане за "домашно огнище". Персоналът от онлайн продажби/Ива/ ни консултира изключително компетентно и търпеливо, дори и в почивните дни. Помогнаха ни да направим най-добрия и подходящ за нас избор. Направиха ни много щастливи и доволни и готови за празниците, както и за забързаните делници, завършващи вечер пред камината.
20.04.2021
Николчовска

Електрическа камина за вграждане Masomi - Zacky 26"

Elektrischer Kamin Art flame ZAKINF mit Verkleidung STONE seit 1/2 Jahr zu unserer vollen Zufriedenheit täglich in Betrieb. Lieferservice und Beratung waren super!
05.04.2021
Aebi E.+O.

Електрическа камина за вграждане Masomi - Mont Blanc 28"

Страхотня камина!!! Благодаря Ви за всичко!!! Бъдете здрави и Бог да Ви пази!!!
28.01.2021
Тодор Тодоров

Стенна електрическа камина Masomi - Bari 24"

Създава уют, топли ни кухнята!
23.11.2019
Валентина Петкова

Стенна електрическа камина Masomi - Madrid 50"

Perfect! Great fireplace, responsive sellers! Very satisfied with both the purchase and the service. Highly recommend
04.11.2019
Olga Eydel

Електрическа камина за вграждане Masomi - Zacky 26"

Страхотна камина. Изключително коректно обслужване, професионална консултация и навременна доставка. Много приятно съм изненадан от обслужването и отношението на персонала. Определено препоръчвам. Просто споделете очакванията си за камина и ще получите пълна информация.
29.09.2019
Анатоли Токмакчиев

Стенна електрическа камина Masomi - Adeli 45"

Разкошна камина!
25.07.2019
Ива Попова

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Available options

Contact details

Thank you for ordering

An error has occured

Our operator will contact you soon

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree