Електрически камини за вграждане

Електрически камини за вграждане в мебел (Облицовка), стена или ниша. Тази подкатегория представя всички електрически камини за вграждане в мебел (Облицовка), стена или ниша. Електрическите камини за вграждане, най - лесно могат да се монтират в специално изработена за модела мебел (Облицовка), като камината само се поставя в отвора ѝ. Друга възможност за монтаж е вграждането им е колони или ниши. В този случай трябва да се вземе предвид, че по корпуса на всеки модел има отвори около които трябва да има свободно пространстрво от около 1 - 2 см., за да може камината да "диша". Друга важна особеност е, че на колоната / нишата трябва да се постави и вентилационна решетка, за осъществяването на нужната циркулация на въздуха. Спазването на тези изисквания не е необходимо, ако сте се спряли на модел стенна електрическа камина за вграждане, тъй като при тях всички отвори, свързани с циркулацията на въздуха, са изнесени в предната част на камината, а именно на стъклото. Вградената в стена електрическа камина не заема място и изглежда страхотно във всеки модерен интериор. Преди да започнете да изграждате ниша / колона, препоръчваме да закупите избраната от Вас електрическа камина за правилното спазване на размерите и инсталацията.

Страници

Страници

Тази подкатегория представя всички електрически камини за вграждане в мебел (Облицовка), стена или ниша. Електрическите камини за вграждане, най - лесно могат да се монтират в специално изработена за модела мебел (Облицовка), като камината само се поставя в отвора ѝ.

 

 

Друга възможност за монтаж е вграждането им е колони или ниши. В този случай трябва да се вземе предвид, че по корпуса на всеки модел има отвори, около които трябва да има свободно пространстрво от около 1 - 2 см., за да може камината да "диша". Друга важна особеност е, че на колоната / нишата трябва да се постави и вентилационна решетка, за осъществяването на нужната циркулация на въздуха. Спазването на тези изисквания не е необходимо, ако сте се спряли на модел стенна електрическа камина за вграждане, тъй като при тях всички отвори, свързани с циркулацията на въздуха, са изнесени в предната част на камината, а именно на стъклото. Вградената в стена електрическа камина не заема място и изглежда страхотно във всеки модерен интериор. Преди да започнете да изграждате ниша / колона, препоръчваме да закупите избраната от Вас електрическа камина за правилното спазване на размерите и инсталацията.

 

Популярни електрически камини

Популярни продукти

Последни отзиви

Стенна електрическа камина Masomi - Aurora Bluetooth-50'

Перфектна е! Хем загрява, хем възпроизвежда музика!
16.02.2024
Даниела

Стенна електрическа камина Masomi - Adeli 36"

Създава уют и топлина. Весели и топли празници с ел. камини на целият екип и вашите клиенти!!
22.12.2022
Светлана Генова

Електрическа камина за вграждане Masomi - Mont Blanc 28"

Прекрасно и много уютно! И топли супер. Благодаря ви. Очаквам и модула за звук!
08.11.2022
Мария Петрова

Електрическа камина за вграждане Masomi - Zacky 26"

Elektrischer Kamin Art flame ZAKINF mit Verkleidung STONE seit 1/2 Jahr zu unserer vollen Zufriedenheit täglich in Betrieb. Lieferservice und Beratung waren super!
05.04.2021
Aebi E.+O.

Електрическа камина за вграждане Masomi - Mont Blanc 28"

Страхотня камина!!! Благодаря Ви за всичко!!! Бъдете здрави и Бог да Ви пази!!!
28.01.2021
Тодор Тодоров

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Допълнителни опции

Данни за контакт

Благодарим Ви за поръчката!

An error has occured

Наш представител ще се свърже с вас скоро

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree