Защита на личните данни

Арт Флейм ООД с ЕИК 204005388, като собственик на онлайн магазин www.kamin.bg е регистрирана в Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) като АДМИНИСТРАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ. Вписан в "Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри" с идентификационен № 430705

 

1. Тази политика за поверителност се отнася за интернет страницата на „Арт Флейм“ ООД, ЕИК 204005388, www.kamin.bg (уеб-сайта). Политиката покрива обработката на лични данни съобразно изискванията на РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (Регламента).

2. За целите на Регламента за защита на личните данни, ние сме АДМИНИСТРАТОР на лични данни и всякакви запитвания относно обработката на Вашите данни трябва да се адресират на e-mail: info@kamin.bg

3. Като използвате уеб-сайта, Вие се съгласявате с тази Политика.

Информация, която събираме

4. Ние събираме лични данни, единствено ако са предоставени директно от Вас – Вашия имейл адрес, име, домашен или служебен адрес и телефонен номер, които подавате с изрично съгласие, за да можете да ползвате услугите на уеб-сайта, с цел извършване на поръчки и доставки и други действия, свързани с възможността за извършване на онлайн-търговия.

5. Ние използваме аналитични и статистически инструменти, с които наблюдаваме детайли на Вашите посещения на уеб-сайта и ресурсите, които достъпвате, което включва, но не е ограничено до: трафик данни, локация, уеб-логове, и други данни от комуникацията (които не Ви идентифицират персонално).

Използване на Вашата информация

6. Ние обработваме и съхраняваме личните Ви данни, които сте ни предоставили, в съответствие с изискванията и принципите на Регламента.

7. Информацията, която събираме и съхраняваме, се използва единствено за предоставяне на услуги към Вас и/или за изпълнение на договорните ни задължения с Вас.

Предоставяне на вашата информация

8. Ако не желаете Вашите данни да се използват от нас, Вие ще имате възможност да оттеглите съгласието си, като се свържете с нас директно на посочения в уеб-сайта адрес, телефон, имейл.

9. Ние Ви информиране, че ние не предоставяме идентифициращи лични данни на трети страни, освен при изрично Ваше съгласие и/или при наличие на правно основание за това.

Контрол на използването на вашите данни

10. Ако сте дали съгласие за използване на личните Ви данни за конкретни цели, може да оттеглите съгласието си или да го коригирате по всяко време. Ако не желаете да използваме Вашите данни или искате да коригирате съгласието, което сте ни предоставили, може да се свържете с нас на посочените контакти.

Къде съхраняваме и трансферираме данните Ви

11. Информацията, която предоставяте, се съхранява единствено на нашите сървъри и само за целите, посочени в т. 4 по-горе.

12. Ние не трансферираме Вашите данни към трети страни и не използваме облачни услуги.

13. Във всички други случаи ние ще обработваме, разкриваме или споделяме Вашите лични данни, единствено ако е изискуемо по закон или когато се изисква с цел да се съобразим и да спазим законови и правни изисквания.

14. Вие имате право да се откажете от съхранението на личните ви данни по всяко време, като се свържете с нас на посочените контакти.

Сигурност

15. Предаването на информация по интернет или имейл не е сигурно. Въпреки, че предприемаме най-доброто, за да защитим вашите лични данни, ние не може да гарантираме сигурността на данните, докато се предават от вас към уеб-сайта; всякаква такава трансмисия е Ваш риск. След като получим Вашата информация, ние ще прилагаме стриктни процедури и протоколи за нейната защита.

Линкове към трети страни

16. Вие може да намерите линкове към интернет страниците на трети страни. Тези уеб сайтове имат своите собствени политики за поверителност, с които трябва да се запознаете. Ние не носим отговорност за техните политики, тъй като нямаме контрол върху тях.

Използване на „бисквитки“

17. Уеб-сайтът използва „бисквитки“. Ние използваме бисквитките да събираме информация за използването на нашите услуги и да предоставим статистическа информация за посещенията в нашия сайт. Тази информация не Ви идентифицира персонално – тя е статистическа информация относно посетителите и тяхното ползване на уеб-сайта. Където се ползват, тези бисквитки се свалят автоматично на Вашия компютър. Съхраняват се на твърдия диск на компютъра Ви. Всички компютри могат да откажат бисквитки. Това може да стане чрез активиране на настройките, което Ви дава възможност да откажете бисквитките. Относно публикувани реклами на сайта ни от рекламодатели, техните сайтове също може да ползват бисквитки, върху които ние нямаме контрол.

Вашите права

18. Вие имате право на корекция на съгласията, лимитиране на обхвата на съгласията, прекратяване на обработването, заличаване на личните данни (в рамките на законоустановеното). За упражняване на правата си, моля да се свържете с нас.

Промени в Политиката

19. Ние може периодично да актуализираме политиката, поради което ви окуражаваме периодично да я преглеждате, за да установявате как защитаваме вашите лични данни.

При всякакви въпроси, коментари или искания относно Политиката за поверителност, може да се свържете с нас на посочените на уеб-сайта контакти.