Защита на личните данни

Арт Флейм ООД с ЕИК 204005388, като собственик на онлайн магазин www.kamin.bg е регистрирана в Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) като АДМИНИСТРАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ. Вписан в "Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри" с идентификационен № 430705

 

1. Тази политика за поверителност се отнася за интернет страницата на „Арт Флейм“ ООД, ЕИК 204005388, www.kamin.bg (уеб-сайта). Политиката покрива обработката на лични данни съобразно изискванията на РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (Регламента).

2. За целите на Регламента за защита на личните данни, ние сме АДМИНИСТРАТОР на лични данни и всякакви запитвания относно обработката на Вашите данни трябва да се адресират на e-mail: info@kamin.bg

3. Като използвате уеб-сайта, Вие се съгласявате с тази Политика.

Информация, която събираме

4. Ние събираме лични данни, единствено ако са предоставени директно от Вас – Вашия имейл адрес, име, домашен или служебен адрес и телефонен номер, които подавате с изрично съгласие, за да можете да ползвате услугите на уеб-сайта, с цел извършване на поръчки и доставки и други действия, свързани с възможността за извършване на онлайн-търговия.

5. Ние използваме аналитични и статистически инструменти, с които наблюдаваме детайли на Вашите посещения на уеб-сайта и ресурсите, които достъпвате, което включва, но не е ограничено до: трафик данни, локация, уеб-логове, и други данни от комуникацията (които не Ви идентифицират персонално).

Използване на Вашата информация

6. Ние обработваме и съхраняваме личните Ви данни, които сте ни предоставили, в съответствие с изискванията и принципите на Регламента.

7. Информацията, която събираме и съхраняваме, се използва единствено за предоставяне на услуги към Вас и/или за изпълнение на договорните ни задължения с Вас.

Предоставяне на вашата информация

8. Ако не желаете Вашите данни да се използват от нас, Вие ще имате възможност да оттеглите съгласието си, като се свържете с нас директно на посочения в уеб-сайта адрес, телефон, имейл.

9. Ние Ви информиране, че ние не предоставяме идентифициращи лични данни на трети страни, освен при изрично Ваше съгласие и/или при наличие на правно основание за това.

Контрол на използването на вашите данни

10. Ако сте дали съгласие за използване на личните Ви данни за конкретни цели, може да оттеглите съгласието си или да го коригирате по всяко време. Ако не желаете да използваме Вашите данни или искате да коригирате съгласието, което сте ни предоставили, може да се свържете с нас на посочените контакти.

Къде съхраняваме и трансферираме данните Ви

11. Информацията, която предоставяте, се съхранява единствено на нашите сървъри и само за целите, посочени в т. 4 по-горе.

12. Ние не трансферираме Вашите данни към трети страни и не използваме облачни услуги.

13. Във всички други случаи ние ще обработваме, разкриваме или споделяме Вашите лични данни, единствено ако е изискуемо по закон или когато се изисква с цел да се съобразим и да спазим законови и правни изисквания.

14. Вие имате право да се откажете от съхранението на личните ви данни по всяко време, като се свържете с нас на посочените контакти.

Сигурност

15. Предаването на информация по интернет или имейл не е сигурно. Въпреки, че предприемаме най-доброто, за да защитим вашите лични данни, ние не може да гарантираме сигурността на данните, докато се предават от вас към уеб-сайта; всякаква такава трансмисия е Ваш риск. След като получим Вашата информация, ние ще прилагаме стриктни процедури и протоколи за нейната защита.

Линкове към трети страни

16. Вие може да намерите линкове към интернет страниците на трети страни. Тези уеб сайтове имат своите собствени политики за поверителност, с които трябва да се запознаете. Ние не носим отговорност за техните политики, тъй като нямаме контрол върху тях.

Използване на „бисквитки“

17. Уеб-сайтът използва „бисквитки“. Ние използваме бисквитките да събираме информация за използването на нашите услуги и да предоставим статистическа информация за посещенията в нашия сайт. Тази информация не Ви идентифицира персонално – тя е статистическа информация относно посетителите и тяхното ползване на уеб-сайта. Където се ползват, тези бисквитки се свалят автоматично на Вашия компютър. Съхраняват се на твърдия диск на компютъра Ви. Всички компютри могат да откажат бисквитки. Това може да стане чрез активиране на настройките, което Ви дава възможност да откажете бисквитките. Относно публикувани реклами на сайта ни от рекламодатели, техните сайтове също може да ползват бисквитки, върху които ние нямаме контрол.

Вашите права

18. Вие имате право на корекция на съгласията, лимитиране на обхвата на съгласията, прекратяване на обработването, заличаване на личните данни (в рамките на законоустановеното). За упражняване на правата си, моля да се свържете с нас.

Промени в Политиката

19. Ние може периодично да актуализираме политиката, поради което ви окуражаваме периодично да я преглеждате, за да установявате как защитаваме вашите лични данни.

При всякакви въпроси, коментари или искания относно Политиката за поверителност, може да се свържете с нас на посочените на уеб-сайта контакти.

 

 

 

 

Последни отзиви

Електронен сейф G-20ED

Alles für Umreifung. Umreifungsband, Verpackungsband. Klemmen, Hülsen, Spanner……. Umreifungszange, Umreifungsschweisser. Hochwertige Waren vom Produzent. Fabrikverkauf. Versand am gleichen Tag aus Frankfurt. Bis 95 % günstiger als auf dem Markt. Arbeitshandschuhe. Müllsäcke und Vieles mehr. Info auf: folmax.pw Mit freundlichen Grüßen
22.07.2019
Harder

Комплект - Облицовка "AGNESS" & Камина "MIRIAM"

as dasd asd
18.06.2019
Victor Berestian

Облицовка за камина "AGNESS"

супер облицовка
14.06.2019
Sergey Razdorozhniy

Комплект - Облицовка "SMILE" & Камина "CHRISTINA"

Test review
25.05.2019
Victor Berestian

Комплект - Облицовка "NAZARII MINI" & Камина "GALILEY GOLD"

супер камината, супер цена
25.05.2019
Sergey Razdorozhniy

Комплект - Облицовка "AGNESS" & Камина "GALILEY GOLD"

Test review
25.05.2019
Victor Berestian

ТВ Стойка "VICTORIA" & Камина "TANZANIA"

Размери: 1363х400х738 Тип на монтаж: Предстенен

1838.00 BGN

Добави в количка В кошница
Discount - 40%
Sale
0
0
0
0
Дни Часа Минути Секунди

Комплект "PEARL MAXI"

Размери: 1500 x 330 x 1160 Тип на монтаж: Предстенен

1899.00 BGN

1,139.40 BGN

1899.00 BGN

Добави в количка В кошница
Discount - 40%
0
0
0
0
Дни Часа Минути Секунди

Комплект "GENOA"

Размери: 1500 x 330 x 1160 Тип на монтаж: Предстенен

1999.00 BGN

1,199.40 BGN

1999.00 BGN

Добави в количка В кошница

Комплект - Облицовка "STONE" & Камина "LORANCE"

Размери: 1200300880 Управление: Ръчно / Дистанционно

858.00 BGN

Добави в количка В кошница

Стенна електрическа камина "MARCUS"

Тип на монтаж: Предстенен, окачване Размери: 450х840х140

419.00 BGN

Добави в количка В кошница

Стенна електрическа камина "BALI"

Размери: 520х600х140

479.00 BGN

Добави в количка В кошница

Комплект - Облицовка "PRAGA" & Камина "LORANCE"

Размери: 1112 x 350 x 925 Тип на монтаж: Предстенен

958.00 BGN

Добави в количка В кошница

Електрическа камина "FLORES"

Размери: 497х691х204

569.00 BGN

Добави в количка В кошница

Комплект - Облицовка "VERSAL GOLD" & Камина "MERIDIAN"

Размери: 1100 x 300 x 960 Тип на монтаж: Предстенен / Ъглов

758.00 BGN

Добави в количка В кошница

Стенна електрическа камина "ARCHI"

Размери: 550х1225х165

599.00 BGN

Добави в количка В кошница

Стенна електрическа камина "ELLIPSE"

Размери: 520х1200х140

479.00 BGN

Добави в количка В кошница

Комплект - Облицовка "AMSTERDAM" & Камина "GALILEY CHROME"

Размери: 1150 x 300 x 1100 Тип на монтаж: Предстенен

798.00 BGN

Добави в количка В кошница

Комплект - Облицовка "AMSTERDAM" & Камина "MIRIAM"

Размери: 1150 x 300 x 1100 Тип на монтаж: Предстенен

968.00 BGN

Добави в количка В кошница

Биокамина - KRATKI - CHARLIE BRASS

Размери на камина: 880*173*510 Материал на камината: Стомана

729.00 BGN

Добави в количка В кошница

Стенна електрическа камина "REISY 36"

Размери на камината: 454х914х185 Звуков ефект: Не

869.00 BGN

Добави в количка В кошница

Стенна електрическа камина "REISY 60"

Размери на камината: 454х1524х185 Звуков ефект: Не

1359.00 BGN

Добави в количка В кошница
New

Комплект - Облицовка "AGNESS" & Камина "CORSICA"

Размери: 943 x 300 x 846 Тип на монтаж: Предстенен

668.00 BGN

Добави в количка В кошница
Best Price

Комплект - Облицовка "AGNESS" & Камина "GALILEY GOLD"

Размери: 943 x 300 x 846 Тип на монтаж: Предстенен

498.00 BGN

Добави в количка В кошница
Best Price

Комплект - Облицовка "AGNESS" & Камина "GALILEY CHROME"

Размери: 943 x 300 x 846 Тип на монтаж: Предстенен

498.00 BGN

Добави в количка В кошница
Best Price

Комплект - Облицовка "AGNESS" & Камина "CHRISTINA"

Размери: 943 x 300 x 846 Тип на монтаж: Предстенен

498.00 BGN

Добави в количка В кошница
Best Price

Комплект - Облицовка "AGNESS" & Камина "MERIDIAN"

Размери: 943 x 300 x 846 Тип на монтаж: Предстенен

498.00 BGN

Добави в количка В кошница
New

Комплект - Облицовка "AGNESS" & Камина "MIRIAM"

Размери: 943 x 300 x 846 Тип на монтаж: Предстенен

668.00 BGN

Добави в количка В кошница
New

Комплект - Облицовка "ANDREA" & Камина "DIONIS"

Размери: 682 x 250 x 900 Тип на монтаж: Предстенен

628.00 BGN

Добави в количка В кошница

Комплект - Облицовка "RODOS" & Камина "MIRIAM"

Размери: 1034 x 300 x 973 Тип на монтаж: Предстенен

778.00 BGN

Добави в количка В кошница

Биокамина - KRATKI - NOVEMBER

Размери на камината: 1150*295*1013 Тип монтаж: Свободностоящ

1199.00 BGN

Добави в количка В кошница

ГОРИВНА КАМЕРА – KRATKI - LEO / 70 / G20 НА ПРИРОДЕН ГАЗ

Тип на монтаж: За вграждане Размери: 756х375х816

3289.00 BGN

Добави в количка В кошница

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Available options

Contact details

Thank you for ordering

An error has occured

Our operator will contact you soon

Please contact us via chat/email or call us

Cookie Policy. We use a privacy policy and cookies to provide you with the best possible experience on our website. By using our website, you agree to save cookies and our privacy policy on your device.

I agree