Статии

ADELI - Камината за всяка стая

Изчистена, модерна и красива, тази камина се вписва навсякъде. Запознайте се с електрическа камина ADELI, перфектна съвременна камина, която винаги е стилна.

Това е продукт, който може да се използва целогодишно. Изключително реалистичен пламък, в три цветови комбинации и пет степени на яркост. Това е камина, която ще бъде актуална и модерна години наред.

 

 

                                              TV + камина = Щастливи заедно

 

 

Повечето по-нови жилища са проектирани с ограничено пространство, така че собствениците на жилища често поставят камината и телевизора една над друга. 

С ADELI можете да имате всичко това: Чиста линия на стената и удобна височина на гледане, като тези две домашни фокусни точки са в едно и също пространство.

 

 

 

Лесно управление на топлината

На красотата на камина ADELI можете да се наслаждавате целогодишно, тъй като функциите исветление и отопление са независими една от друга. С тази функция няма климат или време на годината, което да ви попречи да се наслаждавате на релаксацията и красотата, която носи огънят.

Електрическа камина ADELI може да се управлява с дистанционно управление или със сензорен екран.

 

Гъвкавост на дизайна

Моделът се предлага в девет размера (26, 36, 45, 50, 60, 65, 72 и 100 инча). Камина от семейството на ADELI, може да съответства на интериорния дизайн на вашия дом и дори на променящото ви се настроение. Камината е със съвременен дизайн и дълга линия на пламъка. Имате възможност да избирате между три цвята на пламъка – традиционен (жълт), син и комбинация между жълт и син. Дисплеят и цветното LED осветление могат да бъдат съобразени и с вашето настроение. 

Търсите вдъхновение за дизайн? Готови ли сте да видите електрическите камини от семейството на ADELI как горят на живо? 

Свържете се с нас, за да разберете къде се намират шоурумите ни.

 

Очакваме ви!

Популярни електрически камини

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Допълнителни опции

Данни за контакт

Благодарим Ви за поръчката!

An error has occured

Наш представител ще се свърже с вас скоро

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree