Статии

Електрически камини с мултимедийни облицовки - Мода и Функция

 

Електрическа камина в развлекателен център е перфектна комбинация от функционалност и удобство на камина с ползата от мултимедиен център. Комбинирайки двете, хората, които се наслаждават на атмосферата на огъня, могат да прекарат повече време със семейството и приятелите си в своите дневни и трапезарии. Предлагни в различни размери, електрическите камини, могат да бъдат вградени в шкаф, ъглов модул или мултимедиен център. Те могат да бъдат преместени и пренаредени като другите мебели и могат да бъдат поставени навсякъде, където има стандартен електрически контакт.

 

Електрически камини: Осигуряват топлина, на която всеки може да се наслади!

Голяма част от гъвкавостта на огнищата идва от факта, че те са електрически нагреватели. Електрическите камини отделят до 2 kW топлина без каквито и да било изпарения или миризми. Те са абсолютно студени на допир и са напълно безопасни за малки деца и домашни любимци. Хората с алергии могат да изпитат затруднения с дишането заради саждите и дима, които се отделят от   традиционните камини на дърва. Електрическата камина обаче предлага чиста алтернатива, така че всички в помещението да могат да се насладят на топлината и уютната обстановка.

Електрическите камини, независимо дали са свободностоящи,  за враждане или за стенен монтаж, са отличен начин за включване на красотата и топлината на огъня в дома ви, без да се налага да пренасяте  дърва през зимата и постоянното да чистите пепелта. Електрическите камини не изискват особена поддръжка. Тъй като при тях липсва реален горивен процес, няма отпадъчен материал. Това е страхотно улеснение за обитателите на апартаменти, за които става все по-трудно и икономически неизгодно да се отопляват с камини на дърва. Електрическите камини са евтини за работа, подходящи са за всички стаи и са прекрасни допълнения към интериора.

Популярни електрически камини

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Допълнителни опции

Данни за контакт

Благодарим Ви за поръчката!

An error has occured

Наш представител ще се свърже с вас скоро

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree