Статии

Изборът на електрическа камина за апартамент или къща

Електрическа камина - атрибут на стилен интериор

Всички собственици на апартаменти, разположени в многоетажна сграда, са ограничени в реализирането на своите желания по отношение на ремонтните работи, както и в уреждането на подходящ интериор, насочен към създаване на определен, по възможност оригинален образ на апартамент, отразяващ естеството на собственика. Това се отнася и за инсталирането на камина в апартамента.
Камината в къщата е допълнителен комфорт и топлина. Мечтаете ли за камина в градски апартамент или офис?

Вече има решение - оригинална и отлична опция под формата на електрическа камина! Почти истинска камина във Вашия дом!

С покупката на електрическа камина няма да ви трябват дърва за огрев, нито комин!

Електрическата камина е електрическото устройство, имитиращо горящия огън. Те са много лесни за употреба и не изискват допълнителни умения за използване. Те не се нуждаят от дърва за огрев и комин.
Нагревателят в електрическа камина в повечето случаи е стандартен нагревателен елемент с вентилатор. В новите модели на камини, производителите започнаха да използват инфрачервени (IR) или кварцови (Quarz) нагревателни елементи, които са по-ефективни и по-малко изсушават вътрешния въздух. Електрическите каминимогат да отоплят помещение до 15 / 20 квадратни метра.

 

Лесна инсталация:

✓ в апартамента

✓ в офиса

✓ в най-необичайните места, където не е възможно да се инсталира камина на дърва.

 

Имитация на огън:

✓ имитацията се извършва с помощта на специални екрани, на които се прожектира изображението на горящ пламък;

✓ реалистична 3D имитация се извършва с помощта на парогенератор, вграден в конструкцията на огнището, както и с помощта на специална LED подсветка и макет на дърва, в които също могат да бъдат вградени светодиоди, за да придадат по-голям ефект.

 

Изберете камина от различни дизайни

Електрическите камини по вид инсталация са разделят на 5 вида:

  1. Комплекти. Тези камини се изработват от различни производители в различни варианти и могат да бъдат фронтални и ъглови, което ви позволява точно да изберете необходимия модел за вашия апартамент или къща.
  2. Свободностоящи. Това е мини-камина с малък размер, която може лесно да се премести в случай на смяна на дизайна и декора в стаята, може да се постави и на пода. Те се захранват от стандартен контакт. Въпреки малкия им размер, почти всички такива електрически камини имат функция на отопление.
  3. За вграждане. Те се монтират в облицовка, а също така се монтират в стена или ниша, като по този начин най-реалистично се повтаря приликата с истинска камина. Ако желаете да вградите такава електрическа камина в домашен портал, ниша или стена, препоръчваме първо да закупите електрическа камина, за да вземете под внимание всички размери и характеристики.
  4. Мултимедия. Това са модели на камини с монтирана полица за мултимедийно оборудване под горния капак на облицовката. В рамките на такива камини могат да бъдат вградени шкафчета за съхранение на книги, компактдискове и други неща, а върхо плота да се сложи телевизора. 
  5. Стенни за окачване. Прилича на плазмен телевизор, окачен на стената и се вписва идеално в интериора на всяко помещение. Той ще изглежда особено добре в офис или офис пространство. За такава камина не е необходимо да се прави ниша, което дава възможност да се окачват на друго място.

 

6 причини да купите електрическа камина:

 

✓ Не е вредно! Не отделя вредни вещества, водни пари, въглероден оксид, като по този начин запазва околната среда в къщата.

✓ Безопасно! Те са напълно безопасени за употреба, защото при използване на такава камина човек няма опасност да се изгори. Използването им не е по-трудно от обикновените крушки. Разбира се, трябва да се следват правилата за безопасност. Грижата за електрическите камини е изключително лесна. Те не се нуждаят от много време за почистване.

✓ Инсталацията не изисква разрешителни от противопожарните служби!

✓ От икономическа гледна точка! Електрическите камини са около 5 пъти по-евтини от обикновените стандартни камини.

✓ Целогодишно използване. Електрическите камини могат да се използват с или без функция за отопление. Можете да използвате камината си, когато пожелаете.

✓ Електрическата камина има отлични декоративни свойства. Благодарение на имитацията на жив пламък се създава атмосфера на уют, лукс и комфорт. Яркостта на трептенето може да варира според желанието ви. Огънят може да стане по-силен или по-слаб само с едно натискане на дистанционното.

 

Популярни електрически камини

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Допълнителни опции

Данни за контакт

Благодарим Ви за поръчката!

An error has occured

Наш представител ще се свърже с вас скоро

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree