Статии

Как да съчетаем камината и телевизора? Грешки, които не трябва да допускаме!

Ако сте от хората, които обмислят покупката на камина за хола или всекидневната и искате да е под телевизора, навярно има един основен въпрос, който си задавате – Дали топлината от камината няма  да повреди телевизора? Вижте какво съветват нашите експрети и консултанти.

Комбинирането на камината и телевизора в една и съща стая не е лесна задача, но е напълно осъществима като ще даде на дома ви още повече комфорт. Стига разбира се, да се монтира правилната камина по правилния начин. Тук трябва да знаете, че не всяка камина или стайно пространство са пригодени за тази красива комбинация.

Ако имате предвидено място за камина във всекидневната, има няколко варианта за красиво съчетание между телевизор и камина спрямо разположението и големината на обектите в стаята. Най-добре се обърнете към специалист, за да не „претоварите“ пространството от струпани елементи.

Голямата камина с открит огън изисква голямо пространство, много повече, отколкото би изисквал електрически или биологичен прототип. Инсталирането му под телевизора е невъзможно, защото димът и парите ще попречат на нормалната работа на електрониката на телевизора.

Идеалният избор за всекидневна с телевизор е електрическа камина, която лесно се монтира в долната част на стената, като специфичното при нея е, че въздушният поток на топлият въздух трябва да бъде фронтален, за да няма повреда на телевизора след време.

Нашите консултанти съветват да се съобразите със следните неща при избора на камина, която ще е монтирана под телевизор.

- Възможно е да има телевизор над камината, ако моделът на камината е с фронтален въздушен поток на топлия въздух, което няма да навреди на оборудването;

- Подходящите камини за вграждане под телевизор са: електрически, био или декоративен модел, като всяка от тях може да се закупи с правилната облицовка, спрямо интериора вкъщи;

- За да изглежда интериора хармоничен, си струва да вземете камина и телевизор с приблизително еднаква  ширина  (по-голям диаметър на телевизора е разрешен от камината);

- Местоположението на електрическа камина с телевизор на едната стена е чудесна възможност да спестите място и да създадете уникална композиция на минимална площ.

Модерните стилове не познават граници и можете да откриете голям брой комбинации, в които камината и телевизора са най-доброто решение за практичен и приветлив дом. Необходимо е само да вложите малко въображение или да се доверите на опитен специалист за интериора и безопасността на вашето жилище.

 

Вижте всички наши камини за вграждане под телевизор тук:

Популярни електрически камини

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Допълнителни опции

Данни за контакт

Благодарим Ви за поръчката!

An error has occured

Наш представител ще се свърже с вас скоро

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree