Статии

Кога е най-подходящото време за избор на камина?

Кога е най-подходящото време за закупуване на електрическа камина, ако ремонтирам или строя къща?

Това зависи от ситуацията, в която се намирате. Ще разиграем няколко сценария, за да видим кой е най-добрия за вас!

Голяма част от продажбите ни са предизвикани от ремонт на дома или ново строителство. Тук, в България, сезонът на ремонти и строителство вече е целогодишен. Много строители и майстори настояват всички материали да са на място преди началото на проекта. По този начин се избягват забавяния, след като работата започне, тъй като те имат всичко необходимо, ако проектът се движи по-бързо от очакваното.

Дори ако вашият изпълнител не настоява камината да е на място преди да започне, добре е да сте подготвени. Предлагаме ви да поръчате камината поне 3 седмици преди да имате нужда от нея. В нашия шоурум можем да получим повечето артикули в рамките на 3 до 10 дни, но ако продуктът е изчерпан на склад, доставката може да отнеме и няколко месеца. По-добре се подсигурете, отколкото после да съжалявате!

 

Кога е най-доброто време да си купя електрическа камина ако търся най-добрата цена?

Електрическите камини не са толкова сезонни, колкото газовите – продаваме ги целогодишно. И постоянно в сайта ни има активни промоции.

 

Кога е най-подходящото време за закупуване на електрическа камина, ако създавам стена с вградена камина?

Както при всеки проект за обновяване, винаги е добра идея да имате камината на място, преди да имате реална нужда от нея. Притежаването на камината преди да започнете, ви позволява да се уверите в размерите и в това, което е описано в инструкциите за монтаж. Наличието на ръководство за експлоатация не е заместител на притежаването на камината в ръка. Най-добрият начин да избегнете скъпи грешки е да имате камината, преди да започнете изграждането на стената.

Не е грешка, ако искате  да си купите камина, след като зимата е настъпила, но със сигурност това не е най- разумният момент. Най-подходящото време за закупуване на камина е през лятото, когато имате достатъчно време за размисъл и за подготовка. Знаем, че никой не обича да стои вътре на топло, когато температурите навън се покачват, но наистина има много смислени и практични причини, защо въпреки това да го направим.

Ето само няколко от тях:

Наличност на склад: Независимо дали е средата на лятото или началото на зимата, камините могат да бъдат налични или изчерпани без конкретна или очевидна причина. Електрическите камини могат да имат прилив през зимата и без значение каква наличност имаме, те могат да се изчерпат. Желаната от вас камина може да е изключително популярна или непопулярна. И двата варианта са възможна причина да няма наличност на склад. През зимата това е проблем, защото може да се наложи да чакате по-дълго време доставка, а междувременно оставате без подходящ източник на отопление.

Студеното време прави избора на отоплителни уреди за дома неотложен.

Това прави летния сезон най-подходящото време за инсталиране на камина.

Популярни електрически камини

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Допълнителни опции

Данни за контакт

Благодарим Ви за поръчката!

An error has occured

Наш представител ще се свърже с вас скоро

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree