Статии

Малка стенна електрическа камина

Добавянето на страхотна атмосфера към вашия интериор може да бъде толкова лесно, колкото и окачването на картина. Технологиите се развиват с голяма скорост и монтажът на камина днес, не изисква непременно голям проект. Непрекъснато нарастваща гама от камини, които не се нуждаят от комин. Малката стенна електрическа камина е не само екологична, но и невероятно лесна и бърза за инсталиране.

 

 

НАШИТЕ СЪВЕТИ

Ръководство за пазаруване

Малките стенни електрически камини са най-подходящи, когато става въпрос за създаване на зашеметяваща фокусна точка в помещения с ограничено пространство. Ако се замисляте да инсталирате такава камина във вашия дом, ще трябва да вземете няколко решения - от размер до цвят и функции. За да направите изборът си лесен и приятен, разгледайте нашето ръководство за пазаруване по-долу:

 

 

 

 

Къде да поставите малка стенна електрическа камина?

Трябва да знаете, че не може да очаквате стенната електрическа камина да отоплява големи помещения или цял дом. Ако се нуждаете от отоплителен уред за малка стая като спалня (до 20m²), тогава можете да продължите да разглеждате електрическите камини.

Стаята, в която ще монтирате електрическата камина, трябва да има контакт.

След като вече сте се убедили, че искате електрическа камина, първото нещо, което трябва да направите, е да решите къде да я монтирате. Помислете не само за мястото, където ще бъде монтирана, а и за останалите мебели, които ще бъдат в същата стая. Това, което не искате, е вашата стая да изглежда препълнена.

 

 

 

Кои са най-полезните характеристики на стенните електрически камини?

За да избегнете такъв сценарий, ето списък на най-полезните функции на стенните електрически камини:

  • ♦ Регулируем стаен термостат – Той ви позволява да поддържате определена температура в помещението.
  • ♦ Контрол на яркостта – Дава възможност да контролирате интензитета на пламъците, проектирани върху екрана.
  • ♦ Режим осветление - Това може да е функция, която вече познавате, тъй като е често срещана при електрическите камини. Както подсказва името му, камината ще излъчва само пламъци, без да отделя действителна топлина.

Стенните електрическите камини са изключително подходящи за подобряване на атмосферата във вашия дом, офис, заведение или вила.

Популярни електрически камини

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Допълнителни опции

Данни за контакт

Благодарим Ви за поръчката!

An error has occured

Наш представител ще се свърже с вас скоро

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree