Статии

От мечта до реалност: Как се изработва персонализирана кухня за клиентите на МАСОМИ

В тази статия ще разгледаме процеса от срещата до монтажа на кухня на наш клиент с индивидуален проект.

Срещата с клиента

Началото на процеса е срещата с нашия клиент. Това е моментът, в който се запознаваме с неговите предпочитания, желания и изисквания за новата му кухня. Тази среща е много важна, защото екипът ни получава необходимата информация за това какъв ще бъде дизайнът на кухнята, какви материали ще се използват и какви функции да се включат в кухнята. Нашите специалисти вземат точни размери и се уточняват всички детайли по желание и вкус на нашия клиент.

Дизайн и 3D проект

След срещата, екипът ни започва да работи по дизайна на кухнята. Използваме съвременни технологии и софтуер, за да създадем 3D модел на кухнята, който да покаже на клиента как точно ще изглежда тя. С това даваме възможност да види кухнята си предварително и да направи необходимите корекции и промени.

Изработка на кухнята

След като дизайнът е одобрен от клиента, започваме и самата изработка на кухнята. Използват се най-качествените материали и инструменти - МДФ и ПДЧ - 18мм за дълбоко фрезоване с висок клас механизми и обков, за да се получи кухнята, която отговаря на изискванията на клиента. Процеса отнема от 5 до 7 седмици.

Монтаж на кухнята

След като кухнята е изработена, екипът ни я доставя и монтира в дома на клиента. Монтажът на кухнята се извършва от професионалисти, които имат голям опит - с желание и прецизност монтират всеки детайл. Кухнята е готова - бързо и ефективно, като в същото време гарантираме, че кухнята е монтирана перфектно и изглежда точно както е показано в 3D проекта. По желание може да изберете и сами да извършите монтирането – гарантираме, че вашата кухня мечта ще бъде опакована и доставена в перфектен вид, без нито една драскотина или дефект.

Популярни електрически камини

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Допълнителни опции

Данни за контакт

Благодарим Ви за поръчката!

An error has occured

Наш представител ще се свърже с вас скоро

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree