Статии

Перфектният подарък за 8-ми Март

ИЗБОР НА БИОКАМИНА ЗА ПОДАРЪК ЗА 8 МАРТ

Изборът на подаръци за дамите винаги е труден, а изненадите за Световния ден на жената са задача с повишена трудност. На този празник съпруги и майки, приятелки и близки, колеги и шефове чакат повече от просто мъжко внимание. Те се нуждаят от признание с най-топлите чувства. Биокамина за подарък? Със сигурност ще оправдаете очакванията на дамите!

 

Биокамините за маса и за под са изключително подходящи за подаръци. Те не се нуждаят от сглабяне и монтаж. Те са готови за работа веднага след разопаковането на опаковката. Достатъчно е да само да заредите горивната камера с биогориво и да запалите със запалка, за да накарате огънят да украси празничната ви трапеза или салон. Дизайните на Kratki са универсални за офиси и модерни дневни. Остава само да изберете правилния размер! 

 

 

Биокамина, изработена от стъкло и метал - универсален подарък за приятели, колеги и шефове

След корпоративно парти е лесно да я вземете със себе си, без да прибягвате до услугите на куриерски фирми. Неутралният дизайн ще поддържа както строга работна среда, така и модерен интериор на дома.

 

Когато избирате биокамина като подарък за близка дама: съпруга или любимо момиче, сестра, майка и баба, обърнете  внимание на нейните хобита. Почитател на летните ваканции ще хареса моделите Biomisa. В топлия сезон те хармонично допълват цветната градина или тераса, а през зимата и есента ще ви напомнят за лятото. Биокамините от серията Tango 1 перфектно заместват скучните свещи и изглеждат изключително ефектни.

 

 

 

 

 

Биокамините са идеални за подарък за близки и скъпи дами и се избират според хобито им.

 

Фрийлансър или офис работник ще бъде доволен от модел, подходящ за компютърно бюро, както на снимката вдясно. 

За домакинята на семейните празници е подходящ вариантът на правилния образ. Грижата за тези камини е лесна: достатъчно е почистването от прах.

 

 

 

 

Как да направите подаръка още по-впечатляващ?

Лесно е да направите стандартния подарък, като обърнете внимание на най-близките и любимите хора. Но ако майка ви или съпругата ви мечтаят за модерна стена, можете лесно да  инсталирате биокамината сами.

 

 

 

Монтираната на стена, биокамината изглежда страхотно както на фона на каменна, така и на обикновена стена.

Монтажът и изисква минимално усилие и време. Необходимо е само да завиете винтовете от комплекта в стената и да окачите устройството върху тях, като картина или рафт.

За да направите персонализиран подарък, можете да гравирате биокамината, която сте харесали, с надпис върху стъклото или стоманата при съответните специалисти. Така вашият подарък ще бъде наистина уникален и неповторим!

 

Разгледайте ТУК всички модели Биокамини.

Популярни електрически камини

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Допълнителни опции

Данни за контакт

Благодарим Ви за поръчката!

An error has occured

Наш представител ще се свърже с вас скоро

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree