Статии

Предимства при избора на електрически камини

Електрическите камини заслужено се превръщат в един от най- популярните методи за отопление. Те все повече се използват като екологична алтернатива на камините на дърва и се използват широко в жилищни сгради, хотели и други големи обекти. Електрическите камини често се инсталират в ресторанти и домове с цел да се придаде модерен и същевременно уютен вид на интериора.

Тези впечатляващи съвременни устройства успешно решават няколко задачи едновременно:

  • Създаване на изискан външен вид на помещението 

Камината отдавна се смята за символ на богатство, просперитет и домашен уют. Тя неизменно се свързва с уют и хармония.

  • Отопление на помещенията

Съвременните електрически модели позволяват отопление дори на големи помещения.

  • Създаване на спокойна атмосфера

Камините позволяват да се отпуснете, да се настроите за положителни емоции. Можете да се наслаждавате безкрайно на гледката на топлите пламъци. Меката и топла светлина на горящите дървени трупи създава добро настроение и усещане за спокойствие.

Електрическата камина може да радва Вас и Вашите близки в продължение на много години. Тя със сигурност ще впечатли и Вашите гости.

Основните предимства на съвременните електрически камини са:

Максимална безопасност

За разлика от истинската камина, електрическата камина не отделя дим. Всички външни елементи са устойчиви на топлина. Благодарение на това електрическата камина може да се монтира дори в къща, в която живеят деца или възрастни хора.

Лесно използване

За да се насладите на гледката на реалистичните пламъци, не е нужно да купувате дърва за огрев или въглища, а да търсите място за съхранение на гориво. Достатъчно е да свържете устройството към електрическото захранване. Монтажът на комплекта камини обикновено се извършва от доставчика и се извършва във възможно най-кратък срок.

Функционалност

Съвременните камини се използват не само за създаване на комфорт. Те са и ефективен и екологичен източник на топлина.

Лесен монтаж

За инсталирането на електрически камини не е необходимо да се пренареждат стени, да се монтира комин, да се извършва преустройство на помещението.

Практичност

Електрическите камини не се нуждаят от специални грижи и поддръжка. Достатъчно е само да почистите устройството от естествената мръсотия.

Издръжливост

Всяка електрическа камина може да служи дълго време на своя собственик. В този случай можете да разчитате, че устройството няма да загуби свойствата си в близките години.

Разнообразие от решения

Можете да придаде модерен и луксозен вид на дома си и да изберете от голямото разнообразия от дизайнерски решения. Електрическите камини са изключително гъвкави, тъй като могат да бъдат монтирани почти навсякъде, където желаете.

 

Ако имате нужда и консултация относно избора на електричекса камина, не се колебайте да се свържете с нас: +359 894 506485, info@kamin.bg

Популярни електрически камини

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Допълнителни опции

Данни за контакт

Благодарим Ви за поръчката!

An error has occured

Наш представител ще се свърже с вас скоро

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree