Блог

Конкурс ЗАЕДНО С ART FLAME

На 19.05.2020 г. стартира не една, а цели две игри, в които ще можете да спечелите или Стенна електрическа камина KARLAS, или промо код за отстъпка в размер на 20%, при поръчка, на който и да е продукт от категория Електрически камини! За да участвате в някоя от игрите, трябва да изпълните следните стъпки! ИГРА 1: В тази игра могат да вземат участие само закупилите от нас камина! Условия: Харесайте страницата ни във Facebook - https://www.facebook.com/KaminiteBG Направете снимка с камината, която сте закупили от нас и ни я изпратете на лично съобщение. Ние ще я публикуваме на страницата ни, под този пост. За да увеличите шансовете си за печалба, споделете качената от нас снимка с Вашите близки и приятели. Всеки участник има право да участва само с една снимка с камината, закупена от нас. Всички участници, неспазили правилата, ще бъдат дисквалифицирани. Броят се харесванията на самата снимка, а не на линка, който сте споделили. Играта ще продължи до 20:00 ч. на 31 май. Участникът, събрал най-много харесвания на своята снимка, ще спечели Стенна електрическа камина Art Flame KARLAS ИГРА 2: В тази игра могат да вземат участие всички желаещи! Условия: Харесайте страницата ни: https://www.facebook.com/KaminiteBG Изберете Вашата снимка - Фаворит от ИГРА 1. Харесайте избраната от Вас снимка и коментирайте своя избор. Всеки участник има право да избере само една снимка и да напише само един коментар за нея! Всички участници, неспазили правилата, ще бъдат дисквалифицирани. Играта ще продължи до 20:00 ч. на 31 май, когато на случаен принцип ще бъде изтеглен победителя от ИГРА 2, измежду всички харесали и коментирали снимката на победителя от ИГРА 1. Победителят ще получи СПЕЦИАЛЕН ПРОМО КОД, с който ще може да се възползва от 20% отстъпка при поръчка, на който и да било продукт от категория Електрически камини. *Промо кодът не се комбинира с други намаления и активни промоции. Победителите ще бъдат обявени на 01 юни 2020 г. ПОЖЕЛАВАМЕ УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ!!!

Популярни електрически камини

Последни отзиви

Стенна електрическа камина Art Flame BALI

Създава уют, топли ни кухнята!
23.11.2019
Валентина Петкова

Стенна електрическа камина Art Flame MADRID

Perfect! Great fireplace, responsive sellers! Very satisfied with both the purchase and the service. Highly recommend
04.11.2019
Olga Eydel

Електрическа камина Art flame ZAKINF с облицовка FRANKO

Страхотно реалистичен модели комбинацията на облицовка FRANKO с камина ZAKINF Добави чудесна атмосфера и уют у дома.
31.10.2019
Росица Димитрова

Електрическа камина за вграждане Art Flame ZAKINF

Страхотна камина. Изключително коректно обслужване, професионална консултация и навременна доставка. Много приятно съм изненадан от обслужването и отношението на персонала. Определено препоръчвам. Просто споделете очакванията си за камина и ще получите пълна информация.
29.09.2019
Анатоли Токмакчиев

Електрическа камина за вграждане Art Flame KAMELIA

Разкошна камина!
25.07.2019
Ива Попова

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Available options

Contact details

Thank you for ordering

An error has occured

Our operator will contact you soon

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree