HITZE

HITZE е полски производител на модерни и екологично чисти камини на твърдо гориво, самостоятелни печки, биокамини, аксесоари за камини и градински печки. Богатата продуктова гама се характеризира с разнообразни отоплителни мощности, ниски емисии на отработени газове и модерен дизайн. Марката е подкрепена от квалифициран екип от специалисти, модерен машинен парк и четиридесет години опит в металургичната индустрия. Производствен цех с площ от 3 хиляди квадратни метра и квалифициран екип от специалисти ни позволяват да създаваме продукти с най-добри технически параметри и висока ефективност. Собствена техническа лаборатория позволява постоянно да се тестват и да се подобряват камини и печки. Камините на марката Hitze са изработени от висококачествена сертифицирана котелна стомана с дебелина 3 или 4 мм. Отделни елементи на картриджите се произвеждат с помощта на съвременни CNC устройства, като 2D и 3D лазерни резачки, CNC преса за огъване. Високото качество и естетиката на заварените шевове се осигуряват чрез заваряване на MAG заваръчни роботи. Камерите на всички продукти са облицовани с плочите  Akubet от собствената им леярна за керамични облицовки. Продуктите на марката Hitze имат международни сертификати, потвърждаващи техническите си параметри, които отговарят на строгите стандарти за емисии и европейската директива ECODESIGN.

Популярни електрически камини

Популярни продукти

Последни отзиви

Биокамина - KRATKI - DELTA 2 BLACK

Биокамина - KRATKI - DELTA 2 BLACK - много сме доволни-красиво, уютно и чисто. Променя интериора. Създава много настроение и усещане за "домашно огнище". Персоналът от онлайн продажби/Ива/ ни консултира изключително компетентно и търпеливо, дори и в почивните дни. Помогнаха ни да направим най-добрия и подходящ за нас избор. Направиха ни много щастливи и доволни и готови за празниците, както и за забързаните делници, завършващи вечер пред камината.
20.04.2021
Николчовска

Електрическа камина за вграждане Masomi - Zacky 26"

Elektrischer Kamin Art flame ZAKINF mit Verkleidung STONE seit 1/2 Jahr zu unserer vollen Zufriedenheit täglich in Betrieb. Lieferservice und Beratung waren super!
05.04.2021
Aebi E.+O.

Електрическа камина за вграждане Masomi - Mont Blanc 28"

Страхотня камина!!! Благодаря Ви за всичко!!! Бъдете здрави и Бог да Ви пази!!!
28.01.2021
Тодор Тодоров

Стенна електрическа камина Masomi - Bari 24"

Създава уют, топли ни кухнята!
23.11.2019
Валентина Петкова

Стенна електрическа камина Masomi - Madrid 50"

Perfect! Great fireplace, responsive sellers! Very satisfied with both the purchase and the service. Highly recommend
04.11.2019
Olga Eydel

Електрическа камина за вграждане Masomi - Zacky 26"

Страхотна камина. Изключително коректно обслужване, професионална консултация и навременна доставка. Много приятно съм изненадан от обслужването и отношението на персонала. Определено препоръчвам. Просто споделете очакванията си за камина и ще получите пълна информация.
29.09.2019
Анатоли Токмакчиев

Стенна електрическа камина Masomi - Adeli 45"

Разкошна камина!
25.07.2019
Ива Попова

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Available options

Contact details

Thank you for ordering

An error has occured

Our operator will contact you soon

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree